Scholing

/Scholing
Scholing2018-04-22T14:21:03+00:00

Toegankelijk voor iedereen! Ondek de verschillende manieren om het mono wiel te beheersen.

Een gevoel van vrijheid, een onvergetelijke ervaring die openstaat voor iedereen en van alle leeftijden.

Ontdekking-pakket
189,00 € Btw incl.

Initiatie-pakket
99,00 € Btw incl.

Leren ligt binnen het bereik van het grote deel, maar sommigen voelen de noodzaak om geholpen te worden.

Leren rijden met een mono wiel en er een lenen is nu mogelijk dankzij ons ontdekkingpakket. Onze trainers helpen u het mono wiel te beheersen en volledig autonoom te worden. De formule omvat het huren van een mono wiel voor een periode van 15 dagen + het verstrekken van beschermingen tijdens de les + een privéles van 2 u 00 met een van onze instructeurs + een stadsrit van 30 min. Dit alles op een veilige en progressieve manier om u na deze sessie in staat te stellen het mono wiel te beheersen en uw eerste rondjes te realiseren.

Beleef de ervaring van het mono wiel.

Om u snel en in alle rust het beheersen te verzekeren, neem een gepersonaliseerde cursus. Het pakket omvat 2 uur privélessen, Het ter beschikking stellen van een mono wiel en beschermingen. Op een veilige en progressieve manier, gaat deze sessie u het gebruik van een mono wiel en de basis van het rijden aanleren, alsook uw eerste solo rondjes te realiseren... Omkaderd en uitgerust met alle nodige beschermingen, zult u verast zijn hoe snel u het mono wiel zal adopteren.

Verhuur-pakket
70-220 € Btw incl.

Workshops en Events op offerte

Waarom een mono wiel huren? Proberen is het adopteren!

Het verhuren is uitsluitend bestemd aan geïnitieerde personen. Het pakket omvat de huur van een mono wiel (inclusief schadeverzekering). De prijs is afhankelijk van de huurperiode. Al onze verhuurwielen zijn bedekt met een beschermend foam.

Ontdekking en initiatie van nieuwe micro-mobiliteitsvervoermiddelen.

Elk event is voor ons een nieuw avontuur. Wil je je evenement onvergetelijk maken? Uitdagend om het uniek te maken? Wij nodigen u uit om de nieuwe micro-mobiliteit te ontdekken via een animatie onder toezicht van onze experts. We gaan u op een instinctieve manier kennis laten maken met deze nieuwe technologieën... Wil je meer weten over onze opties? Neem contact op met ons!

monoroue électrique, monocycle électrique, gyroroue, gyroroue électrique, e-roue, roue motorisée, roue propulsée, bi-roue, wheel, e-wheel, gyrowheel, self-balancing electric unicycle, EUC, self-balancing wheel, balanced wheel, balancing scooter, solo wheel, airwheel, mono wheel, segway à une roue, self-balancing skateboard, belgique, segway, I-walk, gotway, inmotion, f-wheel, ninebot, location, cours, initiation, hoverboard, Trotinette, scooter électrique, elektrische scooter, elektrisch mono wiel, mono wiel, événement, event, workshop, initiation, écolage, scholing, wheelsangels, onewheel, mono wiel, brussel, bruxelles